Eilen se oli sellainen vekkuli päivä, että Oivalle Minna soitti ja tarjoutui leikkipuistoseuraksi.Kiitos Minna! Me päästiin Reion kanssa kaksin Kuopioon ja koska mieheni on koulutukseltaan kokki, hän tietysti valitsi ravintolan, jota kokeiltaisiin ianainaisen Iisalmen Rosson sijasta. No, vinkkinä, jos päättää mennä syömään kaupungin parhaaseen ravintolaan, noin niinkun vaikka ihan kokeilumielessä, kannattaa päättää se jo etukäteen(eikä vasta autossa matkalla) ja varautua vaatetukseltaan muuhun kuin farkkuihin ja villasukkiin matalissa kengissä.;)

Paikan nimi oli Musta Lammas ja ruoka oli hyvää (eikä edes kovin kallista). Palvelu oli myös mainiota...emme lopultakaan osanneet päättää, oliko keittiön meille tarjoamat alkupalat tapa vai johtuivatko siitä, että Reio kysyi tilatessa, onko sen koulukaveri vielä töissä kyseisessä paikassa. Ei ollut, mutta hetken kuluttua tarjoilija toi meille alkupaloiksi katkaravun pyrstöjä ja huippuhyvää leipää.:) Mietittiin sitten, voisiko aina ravintolassa kysellä, vieläkös se Max on täällä keittiöllä duunissa...:)

Sinänsä vitsikästä, että ruokalista käsitti 4 sivua, pääruokia oli jotakin 3 vaihtoehtoa ja viinejä listassa oli 6 tai 7 sivua. Nolotti tilata kokista ja vettä...:) Jengi oli pukeutunut pukuihin ja pääosa puhui ulkomaankieliä.

Aikamoinen kokemus. Selvittiinpä siitäkin, suosittelen.:)