..Minä olen raskaana. Pää vasta raskaana onkin.. Ei auta, vaikka työntelisi kottikärryjä kuinka. Kuka hölömö sanoi, ettei pakko ole kuin syntyä ja kuolla. Ei näköjään ole pakko edes syntyä, jos ei halua. Onneksi ulkona on valoisampaa..lunta ja ihka oikeaa valoa, vaikka kello on yli neljä! Päivät siis pitenevät.:)

Odotan innolla, että pääsen ostamaan kauan odottamani punaiset vaelluskengät..Onko teillä jollakin tietoa, mistä sellaiset löytäisi?

Isoäiti ja Isoisä olivat viikonlopun meitä viihdyttämässä. Oli ihan ihanaa..Kiitos käynnistä teille reippaille! Oiva kovasti toivoi tänäänkin päiväunilta herättyään, että kohta tulisi Isoisä ja Isoäiti. Saisitte muuttaa lähemmäksi.. tai taivutella vävyn etelään.

Hamsteripoika, joka sai nimekseen Jaahas, muutti Oivan huonekaveriksi. Nimetönrouvahamsteri asuu kodinhoitohuoneessa vielä.

Juupajuu. Ehkä tänään jo päästäisiin Kuopioon? Tässä vähän isännän viiliksiä parin vuoden takaa, kun oltiin viimeksi synnärillä. Ei, hänelle ei annettu epiduraalia tai muutakaan, ihan luomuna selvisi.

1227438.jpg

Ja voi ihan hirvee, mikä lapsi meille muutti vajaata vuotta myöhemmin! Ihan hirmuinen peto! (Yritys saada muuta ajateltavaa.) 

1227460.jpg