Aina Valpas Emäntä oli jälleen valppaana ja saimme tunnustusta koko sydämen täydeltä.Kiitos!

Tällaista siellä oli;

1209734.jpg

Kyse on siis tästä:

Säännöt:"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland.Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.Beware you may get the avard several times.

Käännös:Jaa palkinto eteenpäin 10.lle henkilölle,joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnellisiksi.Ilmoita palkinnosta heille kommentilla,jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin.Varaudu siihen,että voit saada palkinnon useita kertoja.

Ja me vastaamme samalla mitalla. Minä henkilökohtaisesti seuraan silmät tiukkana teitä:

Aina Valpas:Uskomatonta, miten sitä odottelee blogin päivityksiä, vaikka jatkuvasti onkin yhteyksissä.

Min Blåggen:Ystävämme Tyyne Neponen ja opettajan arkea ja parisuhteellisuutta. Pian tavataan maitolaitureilla, kun meistä tulee naapureita.

Kootit Koulussa (ja Nalleneva): Jotkut osaavat asiat ilmaista niin, että minua naurattaa. Aina. Koirankoulutusta ja sukulaiskoiria.

Hirviniemi.net:in blogi: Veljen perheen parhaat. Kaukana ovat, blogin kyydissä ei kärryiltä tipu. Ja muuten, osaa isoveikka kuvata hienosti.:)

Tiuku ja Onni: Pikkukoiran Täti Tikkelis ja sen lauma.. Seuraamme mielenkiinnolla.

Ransu: Pikkukoiran iskän perheen blogi, jossa käyn ihmettelemässä, miten joillain voi olla niin kaunis kanala. Kuvissa siis.

Kuukivi: Pikkukoiran kasvattaja, jonka blogissa tapahtuu aina silloin tällöin. Seuraamisen arvoista.

Ja pitää tähän vielä mainita suakkuna.net, kotisivut, joilla käyn imemässä itseeni kauneutta ja elämänasennetta.. Ja pahentamassa sitä iänikuista porokuumetta.

Tietäkää siis, että bloginne tekevät yhteiskunnallisesti merkittävää ja uraauurtavaa työtä ainakin vähintään yhden kotiäidin mielenterveyden parantamiseksi (ja kai ne jotain säilyttääkin?;). Kannattaisi varmaan RAY:ltä kysyä, saisiko sieltä jotain tukea.Kiitos teille kaikille!!