Vaimo ja Aarre jäi sisälle nukkumaan päiväunia, kun karattiin pihalle Oivan ja koirien kanssa. Ajattelin että käydään taas pienellä energianpurku lenkillä...kyllä vain, minäkin käyn joskus koirien kanssa lenkillä. Paitsi motiivina näille lenkeille on kyllä puhtaasti pikkukoiran enrgian purkaminen. Se onnistuu suht tehokkaasti kun takapihan pellolle on satanut reilusti lunta, jossa tämä energiapakkaus joutuu tekemään hurjasti töitä päästäkseen eteenpäin..ja me juostaan tietysti täysillä karkuun. Kas näin:

1276485.jpg

..meistä tämä on ainakin romuluksen kanssa hirmu hauskaa. Tosin ajattelin tuossa riehuessani, että huono puoli on tässä lajissa se, että niinkuin urheillessa yleensäkin on tapana kunto nousta, niin sentullakin se nousee jokakerta...eli se jaksaa joka kerta paremmin ja paremmin, ja me joudutaan r:n kanssa tekemään enemmän töitä, että senttu väsähtää. Vaikka onneksi huhtikuu lähestyy...se paljon odotettu sentun kaksivuotis synttäripäivä. Jolloin n.40% riehuntaenergiaa vapautuu yhdessä yössä.
Tässä toinen motiivi lenkille lähtemiseen:
1276550.jpg
Nimittäin tämän kaverin iloisuus näillä lenkeillä. Se saa hyvälle tuulelle kenet vaan.
Toinen kyseenalaisuus tälle oudolle puuhastelulle on, että en tiedä loppujenlopuksi kenen energia tässä touhussa purkautuu, kun itsellä on jostain syystä aina niin voimaton olo loppuillan. Ja kun koirakin näyttää vielä tältä lenkin loppuvaiheilla:
1276564.jpg

Oivan kanssa ajateltiin sit lenkin jälkeen vielä tekasta lumiukko. Ollaan tehty pari lumiukkoa tänä talvena, ja aina on seuraavana päivänä ollut niin lämmintä, että ukkelit on sulanut pois..joten tämä meteorologi ennustaa huomiselle +5 pohjois-savoon. Silmiini osui tuossa jokupäivä sitten jostain emännän luontolehdestä, että 19.päivä tätä kuuta on joku lumiukkojen mielenosoitus ilmastomuutokselle. No, tämä lumiukko osoittaakoon vaan kiitollisuutta, että saa elää edes yhden yön.


1276608.jpg