Aarre on tänään yhden viikon vanha. Tai nuori, kun ei se viikko niin kovin paljon ole ikää. Mutta nyt jo kammottaa, että enää 51 tällaista pätkää ja meillä on yksivuotissynttärisankari.. Huh. Ei auta kammotella, vaan kuten Pikkipoo sanoo, carpe diem, joten tässäpä teille yksiviikkoiskuva.

1266036.jpg 

Ipana on ainakin tähän asti nukkunut hyvin (kuten Oivakin aikanaan), joten toivotaan, että meininki jatkuu ennallaan ja yöllä tarvitsisi herätä vain kerran tai kahdesti. Meille sopii harvinaisen huonosti Isännän kanssa yöheräily, vaikka ei kai se kenelläkään kivaa ole..sanonpa vaan, että meillä erityiseneiniinkivaa. Yhtenä yönä nimittäin Aarre herätti muutaman kerran ja sitten me ei saatu itse nukuttua jostain syystä kunnolla ja ehdittiin jo riita kehittää aamuyön tunteina. Joten, perhesovun vuoksi, pääasia, että nukkua saadaan.

Koirulaiset ovat jääneet paitsioon, mutta eilen ne pääsivät pellolle ja metsään kirmailemaan. Tässä kuvaa kavereista.

1266050.jpg

Senttu on muuten tosi hienotunteinen, kuten nyt naiselta saattaa odottaa. Se katselee Aarretta hirmu varovasti kauempaa ja käy kyllä haistamassa, mutta selvästi se haluaa kunnioittaa pikkuruista ipanaa ja meidän symbioosia. Hassua huomata koirien persoonallisuuksissa sellaisia eroja.. Tuo toinen nimittäin kuuluu sarjaan miehiä, jotka voisivat kysyä vastasynnyttäneeltä äidiltä "oliks helppo synnytys?"

1266060.jpg

Isäntä siis on hengissä, Oiva on hengissä, Koirat ovat hengissä, Hamsterit ovat hengissä, Degut ovat hengissä ja perheen Äiti....no, päätelkää itse.

1266147.jpg

Ja se karvainen tutti. Olemme palanneet sen kurimukseen. Vastailemaan ihmisten kysymyksiin, "Ei, me emme pese aina tuttia, kun se putoaa lattialle." "Ei, sitä ei tarvitse desinfioida, kun koira nuuhkaisi sitä". Ja mikä pahinta kaikessa, pitää muistaa kaivella tutin sisäreuna puhtaaksi mustista koirankarvoista ennen neuvolaa ja hygieenisyyteen taipuvia vieraita, ettei tarvitse hävetä neuvolantädin edessä. Pitäisiköhän investoida erikseen arki- ja pyhätutti?:)

Iloksenne Umppa-Lumppa, joka vasta heräsi ja siksi näyttää tältä. Hän ei siis laula, vaan haukottelee. :)

1266175.jpg