Moikka!

Mitä kuuluu? Meillä menee ihan hyvin. Ollaan oltu kaikki kotona, kuten suunnitelmiin kuuluikin, mutta Isännän talvilomaviikko vaihtui kahteen sairaslomaviikkoon, kun Ukko sai jalkansa kirjaimellisesti alleen ja nilkka otti omaa lomaa. Ei ole urheilu terveellistä, enkös minä ole niin sanonut? No, älkää nyt kovasti sitä säälikö, se könkkää jo ihan reippaasti. Enkä minä saanut ajaa edes autoa kuin yhden kerran yhteisellä reissulla, kun vein potilaan lääkäriin. Kyllä se kuulemma kestää kytkintä painaa joskus. Hmph. Tässä olisi Isoveli. Hyvissä voimissa.

1365560.jpg

Oiva on kovasti toivonut saavansa "hiihtimet", että pääsisi lumille (näyttää kyllä pahasti vesikeliltä). Paremman puutteessa jalkojen alle kelpaavat kynät tai sähly- ja jääkiekkomaila, joilla sitten hiihdellään sisällä. 

Tuli nostalginen olo, kun lainasin kirjastosta Oivalle Barbapapa-dvd:n. Kummasti sitä muisti pätkiä niistä ohjelmista. Piti ihan kutsua Naapurin (mökin)Emäntä niitä pällistelemään, kun Oiva oli mummolassa ja Isännät (sekä meidän että naapurin) pelaamassa (juuri siellä, missä nilkka irtisanoutui). Voisi sanoa, että meidän lapsuudessamme oli sentään vielä kasvattavia lastenohjelmia.;)

1365540.jpg 

Näistä ei kauheasti ole kerrottavaa, Pikkukoiralla on pää biologian pyörittelemä (=kiima), ja muistaa aina välillä, ettei oikeastaan haluakaan totella. Ihan nauratti, kun yhtenä iltana koiria sisälle laskiessa (Pikkis pyysi vähän aiemmin), se tuli portaille asti, vilkaisi minua, kääntyi ympäri ja kipitti kymmenen metrin päähän istumaan, "Kun en minä oikeestaan haluakaan tulla, kun kerran sinä pyydät". Ja on sillä UmppaLumpallakin jonkin sortin henkinen murros (kauniisti sanottuna). Laskin sen pöntöllä käytettyäni aamusella kipittämään ilman vaippaa keittiöön, kun menin itse Aarrelle antamaan tuttia makkariin, saman tien kuulin iloisen äänen "Minäpä pissaan tähän!". Uskomatonta. Tiskikoneen eteen lattialle. Vähän aikaa Oivaa nauratti, mutta sitten rupesi epäilyttämään: "Eihän haittaa, Äiti?".. 

Opiksi otettuani. Neuloin tällaiset lapaduut. Ette usko, miten vaikea oli saada tuollainen epäsymmetria sommiteltua kaikista noista väreistä! Ja mikä homma päätellä!;)

1365571.jpg

Eipä meille muuta! Kirjoita pian!

Terveisin; Ellis.

P.S. Minä osallistuin tänään ruuanlaittoon (!), ja pilkoin pataan porkkanat ja nauriit! Nyt päästään syömään, ihan jännittää. Siis ne nauriit.