..Mutta kun yleisö pyysi. Laitan tähän kuvan. Saa olla viimeinen, koska alan päästä voitolle tästä kammotuksesta. Ainut, että nyt kamppailen, voiko kotoa lähteä, vaikka ei ole ihan oikeasti pakko. Alkaa nimittäin kuuppa himmetä, vanhaa ystävää lainatakseni. Viikko sisällä talossa samojen ihmisten kanssa...onneksi ovat kivoja, mutta joitain muitakin voisi jo tavata. Lääkärituttu sanoi, että tauti itää 1-2vkoa, ja tartuttaminen jatkuu viikkoja taudin jälkeen. Siihen kun lisää, että tartuttamisen makuun pääsee jo ennen kuin itse sairastuu, ja että se tarttuu pisaratartuntana jajajajaja.... tältä pelastaa vain..mikä?

Voisi perustaa kerhon sairastuneille, niin ei tarvitsisi kantaa syyllisyyttä, että saattaa tartuttaa muita. No, ei tarvitse pitkään pörrätä blogistaniassa, kun törmää ympäri Suomea sairastuneisiin.

Isäntä käski äsken puhelimessa  puhuessani naapurin kanssa muistuttaa, ettei suurimmalla osalla rokko ensinnäkään kutia, saati ole näin kipeä.. en saa oikein ovia auki, limpparipullosta puhumattakaan. Ja yleensä rakkulat rajoittuvat käsiin ja jalkoihin.

Nyt siis viimeinen inhokkikuva, vähän kun olisi työntänyt käden kuumaan hellaan kolmekymmentä kertaa peräkkäin ja sitten toisen käden ja molemmat jalat (onneksi lähinnä varpaat ja päkiän etureuna). Ja naaman, kaulan ja satunnaiset muut kohdat kehosta. Gallup, pitäisikö meidän teidän mielestänne pysyä keskenämme? Miten pitkään?

1988903.jpg