Noh. Tää on niiiiin ihana, että yritän ihan tosissani saada äkkiä toisenkin valmiiksi ja sisään El Naturalistoihin. Kiitos Novita!<3 Ja hei, elämäni eka sukka. Eikä edes näytä lapaselta. Hyvä minä. Ja hyvä Wsoy:n äänikirja Raid ja poika, taisin jäädä kerralla äänikirjakoukkuun.

1986174.jpg

Viitaten edelliseen postaukseen ja omiin kokemuksiini -tämä nyt ylittää kaikki hyvän maun rajat- niin joopa, että kolme näppylää. Se se oli vasta alkua. Onnellinen olen vieläkin, tällä hetkellä onni tarkentuu siihen, että kumpikaan pojista ei kutissut niinkuin minun käteni (ja jalkani ovat aloittamassa). Yritin allergialääkettäkin hädissäni, ei auttanut. Jääkylmä vesi auttaa niin kauan, kuin se vesi iholla on kylmää. Kortisoni auttaa, jos siihen oikein kovasti uskoo. Ja noita paiseita alkaa olla ympäri kehoa. 

1986137.jpg

Ei tämä tauti tulekaan (henkisen) iän perusteella alle 4-vuotiaisiin, vaan virus on kuulemma muuntunut (Lääkärilehden mukaan) ja tarttuu kehen vain. Myös siis Isäntään, joka on nyt hakemassa saikkua. Tauti kestää viikon, että syysloma ja sillai. Toivottavasti virus ei sentään osaa käyttää nettiä.

Syyhyten, Ellis.

P.S. Yritän kerätä säälipisteitä, koska Isäntä on niin paljon kipeämpi kuin minä, ja täällä kotona se kerää kaiken säälin.:) Pojat menevät jo normaalista. Oiva pääsikin mummon luo tylsyysevakkoon.. toivottavasti ei nyt ne tule kipeiksi. Kävi ne jo aiemmin, että saivat varmaan taudin jo sillon, jos ovat saadakseen. Ei kun ihan oikeesti, sori tällänen mätäpostaus. Ei vaan liiku kauheesti muuta päässä. Väsy.