Ihan törkeää, miten harvoin täällä nykyään mitään tapahtuu. Siis blogissa. Meillä täällä keltaisessa Ihahhurjalassa tapahtuu hyvinkin paljon.

1981805.jpg

 

Oiva askarteli pupusen. Luin juuri Richard Adamsin Ruohometsän kansa-kirjan, askartelun teema saattoi liittyä kirjaan.;)

Me käytiin nauttimassa ihanista ilmoista IsoÄ:n ja Isoliskon mökillä Mäntässä. Aivan ihanaa! Harmittamaan jäi ainoastaan, etten ostanut aasikynttilänjalkaa yhdestä taideliikkeestä. Pakko korjata tämä kurjuus mahdollisimman pian. IsoÄ, onkohan niillä nettisivuja?

Sitten me tultiin kipeiksi. Tämän vuoksi hurruutettiin Aarren kanssa eilen Kysiin ja takaisin. Meillä riehuu kai enterorokko. Se on alle 4-vuotiaiden lasten tauti, joka tyypillisesti nostaa korkean kuumeen(4-6pvä) ja ilahduttaa myös rakkulamaisella ihottumalla raajoissa ja suussa. Lisänä on vatsaoireita.

Koska me ei kuuluta ikinä enemmistöön, saati niihin tyypillisiin, tulin minäkin kipeäksi (kuumetta, kurkkukipua ja kolme näppylää:), Oivalla ei ole ollut kuumetta (isoja rakkuloita ja yökkimistä, pahoja unia) ja Aarrella on ihottumaa, ei kylläkään rakkuloita, joka puolella ja kuumetta oli melkein 40 celsiusta, yökkimistä jne.

Kysissä käynti oli mukavaa, mentiin taksilla ja tultiin kotiinkin taksilla. Väsymyksestä huolimatta päällimäinen tunne kotimatkalla oli onni, että päästiin kotiin ja tauti on vain ohimenevä virustauti. Mitäs noista valvotuista öistä (kun on Isäntä joka valvoo aamut, että minä saan nukkua).

Mulla on kauheasti ihan loistavia ideoita. Tosin niitä pitäisi ehtiä toteuttamaan. Eräs niistä tarvitsee neulekoneen apua. Olisiko kenelläkään lainata? 

Hyvää maanantaipäivän jatkoa!