Oikeasti ei ole yömyöhä.Kello on 21:49, mutta täällä kaikki muut ovat jo vedelleet hirsiä toista tuntia. Itseasiassa Aarre meni kahdeksalta petiin, Isäntä vartin yli kahdeksan ja Oiva simahti (tai ainakin hiljeni) varttia vaille yhdeksän. Näköjään kannatti valita lapsille isä unenlahjojen perusteella.;)

Oiva on ollut ihan mahdottoman suloinen juttuineen. Onhan se suloinen aina, mutta nyt kun on mennyt ohi pahin pikkuveljenrankaisumeininki, alkaa jutut olla muutakin kuin karjuttuja "AARREÄLÄKATSOMUA,ÄITISANOETTEIAARRESAAKATSOA!!!" ja päättyy siihen, kun Aarre saa nyrkistä, mailasta tai -mistä ikinä- lelusta, jos en ehdi väliin.

Oivariini on käynyt seurakunnan lapsikerhossa ja saanut hyvää palautetta. On kuulemma niin reipas ja kiltti.. "On varmaan aina sellainen?" On juu. Ei vaan, hyvä mieli tulee, kun kuulee positiivista palautetta omasta ipanasta.

Kuorossakin Oiva on käynyt (tuli, näes, se maaginen 3 vuotta täyteen, että voi tyrkätä harrasteisiin). Kuorossa tuli vastaan kuitenkin sellaisia tosiasioita, että veti ipanan ihan hiljaseksi. Esimerkiksi, että "Sitä Jania (kuoronjohtaja) pitää katsoa." "Ei saa ollenkaan huutaa, pitää vaan laulaa." Siellä kuorossa on rumpalina "minun Ville", joka on Oivan ehdoton suosikki. Kotona on paukutettu mitä tahansa millä tahansa ja traagista kyllä, äiti ei ole luvannut ostaa Oivalle rumpuja ihan vielä. Vaikka pyydetty on, voitte uskoa.

Oiva tuli erään ystävällisen sedän ja "Minun Villen" kyydissä kerhon uimaretkeltä eilen. Oli kuulemma ollut puhelias poika matkalla, siis Oiva. Uteliaisuus heräsi ja keskustelu iltapalalla eteni näin: 

Äiti: "Mitä te autossa juttelitte?" 

Oiva: "Kerroin vitsejä".

Ä: "Mitäs vitsejä kerroit?"

O: " Sellasen, Ukki pukki ök."

Ä: " Jaa, no olipas hauska. Mikä sellanen vitsi on?"

O: "En tiedä.."

Ä: "Mistä sä sellasen tiesit tai olit kuullut?"

O: "Keksin ite."

Ä: "Entäs muuta? Kerroitko muita vitsejä?"

O: "Joo, viis. Äiti kato, tää lusikka juuttui kiinni tänne."

On se vaan hauska pakkaus.

856064.jpg

Oiva se on..vanha kuva.

Olenko muuten joskus väittänyt, etten tykkää kaupoissa kiertelemisestä? No, en tykkää. Paitsi siivoustarvike- ja työkaluosastosta. Viihdytin itseäni paikallisessa "mitäsielläeiolesitäeitarvii"-taivaassa ja ostin mikrokuituliinoja ja uuden pään moppiin. Vähän siistiä. (Tosi vähän.)