Kun nyt Romuluskin sai ottaa haasteen vastaan, tulee tässä ne 7.:) Kiitos vaan Tampereelle.

872137.jpg

1. Ruoka: Ruoalle olen pieni partiopoika, aina valmiina.. Voin syödä miten paljon vain, milloin vain. Ruoka on vakava asia, eikä minun kupilleni ole asiaa, muutoin kuin emännällä, jos hän ymmärtää tuoda siihen lisää syötävää. En minä kuppiani varsinaisesti vahdi, tai nosta mitään meteliä, teenpähän vain asian niin selväksi, ettei tähän mennessä kukaan ole tainnut edes yrittää vakavissaan.

2. Juokseminen: Rakastan juoksemista. Voin juosta yksin tai yhdessä. Emännällä on hankinnan alla viehe, jonka perässä voisin kirmata.. Xenan kanssa meillä on niitä ralleja, mutta osaan myös juoksuleikkejä ihmisten kanssa. Yksi ehkä hauskimmista on sellainen, että (koirapuiston) polulla ollaan emännän tai isännän kanssa vastakkain muutaman kymmenen metrin päässä toisistamme ja lähden juoksemaan kohti täysillä. Homman nimi on Kumman Kantti Kestää? Ja se häviää, joka väistää aiemmin... vain kerran sattui vahinko, ja emännän kanssa väistettiin samaan suuntaan ja mentiin ihan mukkelismakkelis..emäntä sanoo, ettei polvi parantunut edes pojasta.

3.Vinttikoirat: Olen sisäisesti vinttikoira..Suuren rakkauteni tapasin kuulokoirapäivillä, hänen nimensä oli Iiti ja hän oli verrattoman kaunis grey. Jos koira on vintti, hän ei voi olla paha.

4. Naksutin: Emäntä sanoo, että olisimme pulassa ilman naksutinta. Naksuttimella emäntä voi kertoa selkeästi, mitä haluaa minun tekevän ja palkkio kelpaa--ruoka. Osaan temppuja, mutta myös rauhoittumiseen on käytetty naksua.

5.Huijaaminen: Olen siinä erityisen taitava. Tiesittekö esimerkiksi, että jos on oikein taitava, voi PAIKKA-pyynnön saatuaan ryömiä toiseen paikkaan, eikä ihmiset välttämättä ollenkaan huomaa.. Tai tämän perheen saa parhaiten hereille, kun aamulla käy tökkäämässä oivaa pinnasängyn välistä, ennenkuin E&I herää...sitten menee omaan tuoliin köllölleen ja odottaa hetken..kyllä oiva ne ylös ajaa. 

6.Kuono: Kuono on käytännöllinen huomion herättämiseen. Varsinkin ihmisten housujen haarat ovat takuuvarmoja paikkoja.. Kerrankin Isännän kanssa olimme kävelyllä kylällä ja kaksi naista seisoivat juttelemassa kaupan edessä..Tökkäsin sitä, joka seisoi selkä Isäntään päin, nainen suorastaan hyppäsi ilmaan..halusin vain tietää oliko hän joku tuttu..ei ollut. Isäntä sanoi, ettei KOSKAAN ENÄÄ käy kanssani kävelyllä. (On se kyllä käynyt..)

7. Tarkkailu: Jaksan istua tuntikausia ulkona tai ikkunalla (jossa kyllä uni usein voittaa) seuraamassa ympäristön tapahtumia.. Meillä on minua varten aidattu piha, jossa saan istuskella ja vahtia, ettei pihaan tule kutsumattomia vieraita tai tuleeko meille ehkä kutsuttuja vieraita.

Heitän haasteen eteenpäin Aina valppaalle- porukalle ja sinne Muusa-neidille, joka on ystäväni.