Nyt päivitän, vaikka menis henki tän hitauden kanssa. Aarre on oppinut niin paljon kaikkea, että pitää laittaa eilen otettu kuva. Aarre pärisyttää, mönkii, vähän väliä käy kontallaan, kiljuu Isoveljen kanssa vuoropuheluna, paukuttaa pöytää kädellään ja tietää tasan, mitä milloinkin tahtoo.

1950075.jpg

Hampaita on neljä, kaksi alhaalla ja kaksi ylhäällä. Ylähampaisiin näyttäisi tulevan rako, jollainen minullakin on. Lapsi parka.;)

Yllätyin, miten paljon Lyydia on tulonsa jälkeen muuttunut. Löysin juuri vuohten saapumisen jälkeen otetun kuvan koneelta ja kävin sitten ottamassa samantapaisen kuvan.

1950035.jpg

Juhannuksen aikaan tänä vuonna.

1950013.jpg

Tänään iltapäivällä.

Minä kun olen hivenen hellämielinen ja aivan noiden  sarvien ympäri kieritetty, rakensin tänään neitokaisille ulos makuupaikan, koska eihän nyt kylmässä maassa ole kiva maata, tissitkin siinä paleltuu.;) Tässä arvioidaan makaamon kelvollisuutta.

1950066.jpg

Seurasin ikkunasta Lyydian ja Romuluksen keskustelua tänään ja se näytti hauskalta. Eri puolilta aitaa ne vuorotellen nuuskivat toistensa neniä hyvin kohteliaasti ja rauhallisesti. Hiukan nauratti.