1382687.jpg

Viime aikoina meillä on nähty Känkkäränkkä. Useammin kuin kerran viikossa. Onneksi sen saa kesytettyä ruoalla/leikillä/uimisella/lukemisella tai jollain näiden yhdistelmällä. (Ihan oikeasti tässä kuvassa ollaan uimassa ja hyvällä päällä, taisipa vaan tuossa kohdassa leluauto sukeltaa "plumpsis" ja ilme sattui räpsähtäessä olemaan tuollainen.) Päivänä eräänä Oiva tuli kylältä Isin kanssa. Oiva juoksi ulkovaatteet riisuttuaan Aarren luokse, alkoi tökkiä Aarren nenänpäätä "Hei Ryökäle, mitäs täällä nukutaan?"

Aarre osaa jo tehdä näin. Ja silmiin tiukasti tillottaessaan sanoo "häyhäy"... Tälläkin siis koiramaisia piirteitä. Tästäpä ei tullutkaan ihan niin kalju. Katsokaa tarkasti (tai zoomatkaa, jos tarpeen), päälaella on pikkuruinen sänki.

1382585.jpg

Näettekö saman kuin minä?? Sillä on punaiset hiukset! Mites se on mahdollista?

1382681.jpg

Meillä on Isännän kanssa ollut paha karma kuivakakkuihin. Tiedetään tiedetään, muut eivät tiedä mitään helpompaa leivottavaa. Ollaan yritetty tehdä kakkuja neljällä eri ohjeella, kahdella eri vuoalla, kolmessa eri uunissa. Ja kun koskaan ei onnistunut, päätin, että nyt riitti. Sitten lauantaina iski viiraus. Lehdessä helppo ohje ja tsädäm. Leivinuuni, lämpötila vähän vierestä, perusohje, vuoka yksi aiemmista ja silti. Tähtiin kirjoitettuja asioita nämä. Nam.

1382649.jpg

Isäntä sanoi, että minä en muuta tee kuin neulon. Langat saa kaupasta ja aina voi purkaa, jos ei onnistu (neljä kertaa toisen kärki, minuun on iskenyt ennen tuntematon perfektionismi).

1382630.jpg 

Mielessä pyöri koko neulomisen ajan Eeva Kilven runo,

"Siis kauneutta on.

Rakkautta on.

Iloa on.

Kaikki maailman kurjuudesta kärsivät,

puolustakaa niitä!"

Ei niinkään lapasten muodon vuoksi, vaan langan vuoksi. Neulominen oli ihanaa. Jäin koukkuun (vai meninkö lankaan?:).

1382641.jpg

Tarkoittikohan Isäntä kommentillaan, että voisin jotain muutakin tehdä? Ideoita nimittäin riittää. Linnut laulavat puissa, että pian tarvitaan pönttöjä. Inspiraatiota löytyi Kotivinkistä 3/08.

1382655.jpg

1382676.jpg

Poikien Vera-serkku toivoi jo aikapäiviä sitten näkevänsä kuvan Jaahaksesta. Tässä tulee ja terveiset sinne "Kauaskauaskauas" sen myötä. Huomatkaa hieno mökki kuvan alareunassa..Sen teki ystävämme Olli. Sinne on hyvä viedä ruoat piiloon, tuumii Jaahas.

1382611.jpg