Hengailen tätä nykyä täysin vieraiden ihmisten blogeissa tirkistelemässä niiden elämiä ja alan kallistua Kirjakauppiaan kannalle, että blogaaminen on jokseenkin ekshibitionistista ja vastaa entisaikojen naapuriuteliaisuutta. Tässä muutamia maistiaisia paikoista, joissa olen tirkistellyt. Lähinnä kauneutta ja ihania värejä.

http://villakettu.blogspot.com/

http://ellivellik.blogspot.com/

http://www.kjunna.blogspot.com/

Että sen kaltaisia. Kyllä jotkut osaavat.

Me kävimme tänään ekaa kertaa kaupassa koko perheenä (no, koirat jäivät kotiin). Olo oli samanlainen, kuin aikoinaan Oivan kanssa. Tuli tunne, että onkin keskellä nukkeleikkiä. Että on sisäistänyt leikin hippasen liian hyvin. Palautus todellisuuteen tuli kaksivuotiaalta, joka järjesti kaupassa kohtauksen keskimäärin joka neljäs minuutti. Oikeastaan se oli hauskaa, koska ipanampi nukkui koko ajan, eikä meillä aiemmin ole ollut paljoakaan kokemusta Oivan kauppakiukuttelusta. Toivotaan kuitenkin, ettei tule tavaksi. Mutta kuten Heinähatussa ja Vilttitossussa sanotaan, "Jos lapset ovat aina kilttejä, eivät aikuiset koskaan opi mitään."

Minua ilahdutti tänään erityisesti AinaValppaiden nuorin, joka oli huippuiloisena vastassa, kun pistäydyimme siellä.

Muuten tänne kuuluu tällaista:

1270093.jpg 

Ja näillä kelpaa kuljeksia sitten isona. Kauniit jalat ja hurjan pitkät varpaat.

1270083.jpg

Mutta eipäkai tässä. Pojat ja Pikkukoi jo nukkuvat, joten taidan sinne sänkyyn ryömiä minäkin. Hyvää yötä ja kauniita unia, kaikenlaisten koirien kuvia!